דלג לסרגל הניווט
דלג לתוכן
סגור
ניווט
דף הבית
אודות
גרקו תל אביב
גרקו הרצליה
משלוחים
הלינק נפתח בחלון חדש
אירועים
גרקו הביתה
זכיינות
עוד מגרקו
הלינק נפתח בחלון חדש
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
רשימת תפוצה
גיפט קארד
הלינק נפתח בחלון חדש
עוגות בהזמנה אישית
צור קשר
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
הזמנת שולחן
משלוחים
המסעדות
072-392-9858
EN
FR
עוד מגרקו:
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
רשימת תפוצה
גיפט קארד
עוגות בהזמנה אישית
בלוג
הזדמנויות עבודה
מדיה
הספר "מטבח יווני"
רשימת תפוצה
גיפט קארד
עוגות בהזמנה אישית
דף הבית
עוד מגרקו
בלוג
בלוג
הכל
מתכוני מזה יווניים
חומרי גלם יווניים
יוון
מטבח יווני
פראסיני פאווה
קרם פול ירוק ובצל
03/04/2017
לסבוס
לסבוס, במזרח האי האגאי, הוא האי השלישי בגודלו ביוון, ומתברך ביערות, הרים ומישורים, מעיינות חמים אבעיים וקו חוף אינסופי
צביקי עשת
31/10/2016
שוק אתונה
וארוואקיוס אתונה - השוק המרכזי של אתונה, הוא השוק האהוב עלי בעולם. הוא כאותי, צבעוני ומלא נשמה.
צביקי עשת
31/10/2016
דאקוס
לחם קלוי, עגבניות, תרד וגבינה. מתכון
31/10/2016
פנזרוסלטה
ממרח סלק, יוגורט כבשים ופיסטוקים. מתכון
31/10/2016
1
2
»
שחזור סיסמה
נשלח מייל לאיפוס הסיסמה
אנא הזן מייל משתמש
מייל לא קיים במערכת
×
‹
›
×