דלג לסרגל הניווט
דלג לתוכן
סגור
ניווט
דף הבית
אודות
גרקו תל אביב
גרקו הרצליה
הזמנת שולחן
גרקו תל אביב
הלינק נפתח בחלון חדש
משלוחים
הלינק נפתח בחלון חדש
המעדניה היוונית
אירועים
הלינק נפתח בחלון חדש
אירועים בסגנון יווני
הלינק נפתח בחלון חדש
חדר שף פרטי
רשימת תפוצה
זכיינות
עוד מגרקו
הלינק נפתח בחלון חדש
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
גיפט קארד
צור קשר
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
משלוחים
המעדניה
072-392-9858
EN
FR
עוד מגרקו:
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
גיפט קארד
עוד מגרקו:
בלוג
הזדמנויות עבודה
מדיה
הספר "מטבח יווני"
גיפט קארד
דף הבית
עוד מגרקו
בלוג
בלוג
הכל
מתכוני מזה יווניים
חומרי גלם יווניים
יוון
מטבח יווני
פראסיני פאווה
קרם פול ירוק ובצל
03/04/2017
לסבוס
לסבוס, במזרח האי האגאי, הוא האי השלישי בגודלו ביוון, ומתברך ביערות, הרים ומישורים, מעיינות חמים אבעיים וקו חוף אינסופי
צביקי עשת
31/10/2016
שוק אתונה
וארוואקיוס אתונה - השוק המרכזי של אתונה, הוא השוק האהוב עלי בעולם. הוא כאותי, צבעוני ומלא נשמה.
צביקי עשת
31/10/2016
דאקוס
לחם קלוי, עגבניות, תרד וגבינה. מתכון
31/10/2016
פנזרוסלטה
ממרח סלק, יוגורט כבשים ופיסטוקים. מתכון
31/10/2016
1
2
»
×
‹
›
×