דלג לסרגל הניווט
דלג לתוכן
סגור
ניווט
דף הבית
אודות
גרקו אוזרי | שקטה ואינטימית
גרקו טברנה | צפון ת"א
גרקו בוזוקיה | הרצליה
גרקו קיטצ'ן | כפר סבא
גרקו ביץ' | תל אביב
גרקו ביץ' | אילת
הלינק נפתח בחלון חדש
גרקו דלי | המעדניה היוונית
משלוחים ואיסוף עצמי
הופעות חיות
אירועים
הלינק נפתח בחלון חדש
אירועים בסגנון יווני
הלינק נפתח בחלון חדש
חדר שף פרטי
גיפט קארד
מועדון החברים
זכיינות
עוד מגרקו
הלינק נפתח בחלון חדש
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
צור קשר
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
tripadvisor link
גרקו באינסטגרם
לעמוד הפייסבוק של גרקו
הזמן שולחן
EN
FR
עוד מגרקו:
הזדמנויות עבודה
בלוג
מדיה
הספר "מטבח יווני"
עוד מגרקו:
בלוג
הזדמנויות עבודה
מדיה
הספר "מטבח יווני"
דף הבית
עוד מגרקו
בלוג
בלוג
הכל
מתכוני מזה יווניים
חומרי גלם יווניים
יוון
מטבח יווני
פראסיני פאווה
קרם פול ירוק ובצל
03/04/2017
לסבוס
לסבוס, במזרח האי האגאי, הוא האי השלישי בגודלו ביוון, ומתברך ביערות, הרים ומישורים, מעיינות חמים אבעיים וקו חוף אינסופי
צביקי עשת
31/10/2016
שוק אתונה
וארוואקיוס אתונה - השוק המרכזי של אתונה, הוא השוק האהוב עלי בעולם. הוא כאותי, צבעוני ומלא נשמה.
צביקי עשת
31/10/2016
דאקוס
לחם קלוי, עגבניות, תרד וגבינה. מתכון
31/10/2016
פנזרוסלטה
ממרח סלק, יוגורט כבשים ופיסטוקים. מתכון
31/10/2016
1
2
»