אם אתם בעלי מוטיבציה גבוהה, אוהבים אוכל, ומעוניינים לעבוד במסעדות המובילות בתל אביב והרצליה, אנו מבטיחים סביבה דינאמית ומאתגרת ותנאים מעולים.
רוצים להצטרף למשפחה?
לקבוצת המסעדות שלנו (גרקו, גרינברג, פיצה וג'לטריה) דרושים אנשים שאוהבים לארח מהלב:
טבחים, מלצרים, מארחות, עובדי דלפק, שליחים, ברמנים ומנהלי משמרת.
שכר גבוה ואופציה להתקדם למתאימים.
בואו לעבוד איתנו!
בחודש מרץ האחרון יצאה משלחת מצטיינים לטיול ביוון. קראו על החוויה שלהם.
גיא דניאל
ברמן במסעדת אמריקה וגרקו תל אביב, 3.5 שנים בקבוצה: בתור עובד גרקו כבר 3 שנים הטיול ליוון סגר אצלי מעגל. לראות ולהכיר את התרבות היוונית מקרוב קירבה אותי אל לב ההוויה היוונית. מעבר לכיף והשמחה שהייתה בטיול יחד עם הצוות, האווירה באתונה תלווה אותי לעוד המון שנים טובות.
גיא דניאל
מורל דבח
מנהלת משמרת גרקו הרצליה/3 שנים בקבוצה: "היה פשוט מושלם, חודש לפני הטיסה קיבלתי הודעה שנבחרתי לצאת למשלחת המצטיינים באתונה, אני מנהלת משמרת בגרקו, אחרי 3 שנים שאני מנסה לתת ללקוחות שלנו את התחושה שהגיעו ליוון, סוף סוף הגעתי לשם בעצמי, זה עלה על כל דמיון. בסופ"ש אחד ביקרנו במוזיאונים ובעשרות טברנות, טעמנו, שתינו, רקדנו, שמחנו, ספגנו את התרבות מהרחוב. חוויה יוצאת דופן!
מורל דבח
קורל ששון
מנהלת משמרת גרינברג וגרקו הרצליה. 4 שנים בקבוצה: "הייתי לא מעט פעמים ביוון, שמעתי אין סוף סיפורים על יוון אבל כזאת חוויה לא יכלתי לדמיין גם בחלומות הכי גדולים שלי. האווירה, החברה, ההרגשה הזאת שאני עם המשפחה שלי במקום בו כולנו מנסים ליצור בו בית עלתה על כל ציפיה אפשרית.
קורל ששון
שי אלפסי
ניהל כמה ממסעדות הקבוצה, 4 שנים בקבוצה: "חוויה שתלווה כל אחד ואחת מאיתנו להרבה זמן, משהו יוצא דופן, מושלם ביותר".
שי אלפסי
טום סטריקל
מנהל הג'לטרייה ופיצה: אני עובד קרוב ל4 שנים במתחם, אמנם לא בגרקו אבל שכן שלהם מהג'לטרייה. אני חיי את גרקו מהצד, המוזיקה האווירה בכל יום. כשסיפרו לי שאני טס ליוון התרגשתי, שמעתי על המשלחת ליוון ועל הטברנות, האוכל והאווירה אבל עד שהגעתי ליוון לא הבנתי כמה זה אמיתי, חוויה לכל החיים ללא ספק.
טום סטריקל