גרקו

גרקו

מטבח יווני אמיתי. לראשונה בישראל - תפריט יווני אותנטי, הכולל מתכונים שנאכלו ונלמדו ביוון, והותאמו באופן מושלם לתנאי המטבח הביתי הישראלי, ויש בו כל מה שצריך כדי ליהנות מאוכל טוב כמו שרק היוונים יודעים, עם הרבה שמן זית, גבינת פטה, אורגנו ודבש.


כי אצל היוונים כל ארוחה היא סוג של חגיגה, הזדמנות לפתוח שולחן, לחלוץ את הפקק מבקבוק אוזו, לבלות עם משפחה וידידים, לשכוח מהכל וליהנות מהחיים.

 

צביקי עשת, מנהל רומן שנמשך כבר כמה עשורים עם יוון - נופיה, אנשיה ומאכליה. יחד עם השף אליאב גולדנברג, שאותו הדביק באהבתו. יצאו למסעות ביוון, חרשו את הארץ לאורכה ולרוחבה, אכלו מהכל, שתו הרבה אוזו, פגשו טבחים ובשלניות ולמדו את הסודות.

 

השמש והים, האיים והיבשה, הכפרים הקטנים ואתונה הסואנת -

כולם באים לביטוי בגרקו, המסעדה היוונית במתחם הקולינרי, גרינברג 25 באזורי חן.