הסיפור של גרקו

אצל היוונים כל ארוחה היא סוג של חגיגה - הזדמנות לפתוח שולחן, לשתות אוזו, לבלות עם משפחה וידידים, לשכוח מהכל וליהנות מהחיים. 

 

את הקסם הזה הביא איתו לגרקו צביקי עשת, שמנהל רומן בן עשורים עם יוון - נופיה, אנשיה ומאכליה. יחד עם השף אליאב גולדנברג, שאותו הדביק באהבתו, יצאו למסעות ביוון, חרשו את הארץ לאורכה ולרוחבה, אכלו מהכל, שתו הרבה אוזו, פגשו טבחים ובשלניות ולמדו את סודותיהם.

בגרקו אנחנו מגישים מטבח יווני אמיתי, בתפריט הכולל מתכונים אותנטיים  שנאכלו ונלמדו ביוון, והותאמו באופן מושלם לתנאי המטבח הישראלי, ויש בו כל מה שצריך כדי ליהנות מאוכל טוב כמו שרק היוונים יודעים, עם הרבה שמן זית, גבינת פטה ואורגנו.

 

השמש והים, האיים והיבשה, הכפרים הקטנים ואתונה הסואנת ובעיקר שמחת החיים של היוונים - כולם באים לביטוי בגרקו, המסעדה היוונית.